Restorāns
TAILS ir jauna koncepta zivju restorāns Rīgas gastronomiskajā kartē. Telpās ir iekārtotas divas zonas: klasiskā restorāna zāle un Raw Bar lete pretī atvērtai virtuvei, kur viesi var vērot gatavošanas procesu. Mūsu virtuves specialitāte ir Dry-Aging tehnika, kad zivis tiek izturētas no vairākām dienām līdz nedēļām, pārveidojot tās tekstūru un piešķirot īpašu dziļumu garšai.
Šefpavārs
Matīss ir viens no vadošajiem jaunajiem pavāriem Latvijā, kurš savas kulinārās zināšanas apguvis, strādājot tādos pasaules līmeņa restorānos kā Narisawa, Tokijā (2*), Twins Garden, Maskavā (2*), Agrikultur, Stokholmā (1*), Blueness, AIRrepublic (1*) un Pure C (2*) Nīderlandē. Kā arī viņš ir darbojies vairākos labi zināmos Latvijas restorānos.

Matīsa pieeja virtuvei apvieno cieņu pret vietējām izejvielām ar inovatīvu domāšanu, radot ēdienus, kas pārsniedz tradicionālo gastronomiju. Viņa mērķis ir katru maltīti pārvērst par neaizmirstamu pieredzi, kas iedvesmo gan viņa komandu, gan viesus, kas nāk baudīt Matīsa radītos meistardarbus.
Interjers
Restorāna interjers, par kuru parūpējās Londonas Studio Caché dizaineri, demonstrē izsmalcinātu estētikas sajūtu, kuru iedvesmojusi Baltijas jūras piekraste. Katra telpas zona rada unikālu atmosfēru, sniedzot atsauces uz smilšu kāpām, viļņiem un dziļi zilajiem ūdeņiem. Izvēlēta neitrāla krāsu palete, smalka apdare un dabiski materiāli kopā rada mierīgu un elegantu interjeru.
Ēdienkarte
Sekojot šefpavāra kulinārijas iedvesmām mūsu virtuve apvieno dažādas gatavošanas metodes, atklājot zivis un jūras veltes jaunā aizraujošā veidā. Ēdienkartē tiek apspēlēta jūras produktu pasaule, sākot no vieglām Raw Bar uzkodām un beidzot ar grilētiem ēdieniem, ka arī sezonāliem Dienas piedāvājumiem.
Pirmdiena - Ceturtdiena

Piektdiena

Sestdiena

Svētdiena
SEKOJIET MUMS:
Darba laiks
Kontakti
17:00 - 22:00

17:00 - 23:00

14:00 - 23:00

14:00 - 22:00