Restorāns
TAILS ir jauna koncepta zivju restorāns Rīgas gastronomiskajā kartē. Telpās ir iekārtotas divas zonas: klasiskā restorāna zāle un Raw Bar lete pretī atvērtai virtuvei, kur viesi var vērot gatavošanas procesu. Mūsu virtuves specialitāte ir Dry-Aging tehnika, kad zivis tiek izturētas no vairākām dienām līdz nedēļām, pārveidojot tās tekstūru un piešķirot īpašu dziļumu garšai.
Interjers
Restorāna interjers, par kuru parūpējās Londonas Studio Caché dizaineri, demonstrē izsmalcinātu estētikas sajūtu, kuru iedvesmojusi Baltijas jūras piekraste. Katra telpas zona rada unikālu atmosfēru, sniedzot atsauces uz smilšu kāpām, viļņiem un dziļi zilajiem ūdeņiem. Izvēlēta neitrāla krāsu palete, smalka apdare un dabiski materiāli kopā rada mierīgu un elegantu interjeru.
Ēdienkarte
Sekojot šefpavāra kulinārijas iedvesmām mūsu virtuve apvieno dažādas gatavošanas metodes, atklājot zivis un jūras veltes jaunā aizraujošā veidā. Ēdienkartē tiek apspēlēta jūras produktu pasaule, sākot no vieglām Raw Bar uzkodām un beidzot ar grilētiem ēdieniem, ka arī sezonāliem Dienas piedāvājumiem.
Pirmdiena - Ceturtdiena

Piektdiena

Sestdiena

Svētdiena
SEKOJIET MUMS:
Darba laiks
Kontakti
17:00 - 22:00

17:00 - 23:00

14:00 - 23:00

14:00 - 22:00